Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva hipokrizija... godišnje se u zimbabveu u "sportskom lovu" ubije 50 lavova u suštini i ne zna se pravi broj ovako ubijenih životinja (slonovi, nosorozi i ostale ugrožene životinje) i vama sad smeta jedan zubar koji jeste debil ali realno veći su debili ovi koji su uzeli pare... al' kako da ih kriviš kad smo svi isti.. ....da bilo gdje na balkan u bosnu, hrvatsku, srbiju, makedoniju, crnu g., dođe jedan ovakav amerikanac, englez, švabo ili rus i ka'e evo 10 milja maraka đe da idem loviti međede ovi bi mu nakon što ga odvedi i on ubije međeda još janje pride okrenuli...da se čo'ek osjeća ko kod kuće i da se zna da smo mi dobri domaćini...
Koliko je samo Assad u ove 4 god ubio djece u Siriji
Nisam ljubitelj lova, ovo sto je uradio je pogresno i nehumano. Slazem se sa svim komentarima, ali ga vala pretjerase sa Cecilom i njegovim ubicom!
OVAKO su dolazili i u Bosnu i Hercegovinu tokom agresije; GRCI, RUMUNI, HOLANĐANI, RUSI... Doduše, NEKI dobrovoljno, VOLONTERSKI, neki SU PLAĆALI da LOVE CIVILE, bosance i hercegovce.
Sve nesrbe.
Zašto bradati???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A vidi jest sebi dobro sredio zube, gico prasac
ja vjerujem da se krije u BIH. Savršena lokacija za ovakve poput njega.
prvo treba definisati ko je ovdje zrtva. Mislim da je lav pucao sam na sebe.
ko? zubar ili lav?
Ah sto vam je kreativan ovaj naslov. Kao naslov nekog romana. Dobro mi dodje klix u ovom mom privatnom namcorastom periodu, mogu da se istresem a bez da drage osobe povrijedim.