Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
London i Englezi treba da plate najvecu cijenu za sve kolonijalne i imperijalisticke zlocine i brojne genocide koje su pocinili tokom stoljeca!
Sta s ti rjesit,stoko svecka bez repa!?
Bilt Cu bre da pozovem dobru zenu,kuvaricu i umanisticu,prof, Biljanu Plavsic! Ona ce u suradnji sa mnom da resi ovu komplikovanu diplomatsku situvaciju! Ko sto sam(smo)resili bosanske probleme!
DRAGA GOSPODO VIDITEN,,DA SE U SVE MESA,, TO JE SIGURNO OBOSTRANO MJESANJE U DIPLOMATSKE POSLOVE ,,DRUGIH ZEMALJA,, ASANGGE NEMA NIKAKVE VEZE NI SA SVEDSKOM,NI SA EKVATOROM,A POGOTOVO NE SA VELIKOM BRITANIJOM !KOJA IMA ENTITETE ENGLESKA,VELS,ŠKOTSKA,IRSKA,FOKLANDSKE OTOKE ITD.KOJI SU PROTIV TOGA . .nego ,,koga uhvatise . . .??????!!!!!!,,POZĐRAV HRNJICA
zašto ga ne prebace do aviona za ekvador u automobilu ekvadorske ambasade s diplomatskim tablicama (CD), nisu valjda englezi divljaci kao iranci pa da njajuke po diplomatskom imunitetu?
...ma jasta, trebali su napisat\' \'ASANAGA...
\"Forin ofis\", a dalje pisu \"Assange\" - u sta se ovaj Klix pretvara majko mila