Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je fino gledat ovo sve na sky news-u A ko to roka i odakle nije mi jasno :)) mora da imaju dvije strane otkud da samo jedni rokaju a drugi sute i cekaju mozda UN da im posalju plave sljemove da se nasilje ne siri :)))
tu se slazem da smo svi isti...ali ne zaboravi da su ovi neredi vodjeni prvenstveno od strane sitnih kriminalca... ...sad....vjerovatno je slucajnost da se svi ovi nerdi desavaju u vecinski crnacko-pakistanskim nseljima....
Pa očigledno je da su u Londonu prevelike razlike između bogatih i siromašnih, i u ovo informaciono doba komunikacija siromašni mladi ljudi bez nade u sretniju budućnost pokušavaju barem na kratko ugrabiti i svoj dio kolača.
Kod njih nezaposlenost 8% i kao nemaju sta raditi. Sta onda da kazu Bosanci sa nezaposlenoscu od 42%?
Poslije će englezi kasti da su ih inspirirali braća srbi, tj. nićim izazvano bombardiranje beograda. London - europski centar kulture!
nadam se da mi je Londonka dobra.
P.S: Vidite, kao kolonijalna sila u proslosti Velika Britanija je eksploatisala zemlje trećeg svijeta, naravno nije mogla ništa učiniti sa imigracijama koje su poslije uslijedile. Gledajući na slikama i klipovima, sve nerede prouzrokuju mladi koji su bez perspektive i sa malim primanjima,mahom djeca i unuci imigranata i iskoristavaju ove nerede te kradu. Kao što kažu neki učesnici prosvjeda: \" Krađom vraćamo porez koji smo dali državi\"
RIP Mini Cooper!
Sudeci po komentarima ovdje cini mi se da su neki agresivniji od Engleske bagre. Posto ce se sami prepoznati, sad ce poceti pljuvati po mom komentaru :-)
Hvataj! Razbij! Gazi! Nikog ne stedi! Sve je to ista bagra! Ni travka da ne ostane! Ni kamen na kamenu! Omladino, ovo nije nas narod! Ovo nije nas narod! Nama ne treba ovakav narod! Mi cemo stvoriti drugi narod! Pravi! Bolji! Ljepsi narod! Narod koji umije da slusa, da voli, da postuje nas mlade! Koji zna ko ga je stvorio i kome treba da zahtvali sto postoji! :D
jarane potpisujem ti svako slovo... kakvi li su ono divljaci u engleskoj kako ja vidim tamo su 2 zaracene strane
Jarane, Allaa ti de mi reci jesu li oni sada Bosnjaci ili Englezi?
Pa Turska je ekonomska velesila. Koji ku... ce oni u Engleskoj.
Ima prilično Sarajlija u Londonu, pa sad... Ko bi ga znao...
Ovo ipak dokazuje da smo u sustini svi isti, bez obzira odakle smo i ko smo. Ma.nij.ak je ma.nija.k bez obzira koje boje vj.ere ili nacije bio
...pogotovo kada se radi o ovim imperijalistickim-kolonijalnim zemljama, kao sto je UK.