Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar to nisu revolucionari ili snage opozicije ....
cijelu noc su napadali obicne ljude i njihove shopove. Policije nije bilo jer nije bilo dovoljno. U strahu smo zivjeli isto kao od Srba. Samo da ste vidjeli kako Turci stite svoje prodavnice sa stapovima.
Ako London padne, pade i Sarajevo jer London je financijska prestolica svijeta. London je napadnut od crnaca ja znam je zivim tu i bijelci ih se boje. London im je dao slobodu, kuce, plate i sve ostalo. Hoce da istjeraju i ono malo bjelaca sto ima u Londonu.
Dole monarhija!
dabogda se oporavio london, onog dana kad se oporave tripoli, baghdad, kanadhar i tako ti gradovi, gdje je ova stoka do nedavno sijala nered i sije ga i dalje