Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje su sada dusebrizncini da malo pisu kako su ovo zatucani Muslimani ups zaboravh ovi su samo sizofrenicari a uz to i dobri ljudi jer su Krscani. Ja sam dosta otpada i djubriva video u zivotu ali kao vas na balkanu jos nevidjeh. Nego SAX Urednici vama posebno treba j...t sve zivo i mrtvo a isto tako i one rodjene a i nerodjene Razlog je: Pa kako mozete da zakljucavate komentarisanje tamo gdje su zenske u bikinijima a ovdje po sajtu gdje su Hodze i Popovi ostavljate za komentarisanja,to je jos jedan dokaz da vi to namjerno zelite. J...M Vam sve Zivo i Umrlo
London,krscanstvo,\"civilizacija\" :roll:
Vidi stvarno u Londonu...
Sad samo zamislite da umjesto Londona stoji Afganistan i pljujte.
its ok to kill non-muslims http://www.youtube.com/watch?v=64r-iWoTsX8&feature=related
Vjernici. Sta reci, kako vise opisati njihovu zatucanost?
Ovakve je stvari dugo c.r.kva radila uz blagoslov pape.Ako se bude branila pozivajući se na kr.šć.ansku tradiciju možda se i izvuče.Prije nekolike godina u Bugarskoj je podlegla časna sestra dok je svećenik nastojao da istjera đavola iz nje.
Obrati se Turkovicevoj Sejli i sda oni ce te smjestiti u javnu,pardon, sigurnu kucu.
Imali igdje siguran kuća, Suljagić me bije.
Samo kandziju i udarat do besvijesti
@@monitor u ovom slučaju moram razdvojiti vjeru i od Muhammeda onda
kada budes mogao razdvojiti vjeru od sljedbenika onda si napravio veliki korak u zivotu
@Ženama objasni onda ovaj video: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q5t9U9r9Kfs
kao sto znamo iz religija, vjerovanje je opasna stvar nista bez nauke i racionalnog pristupa
a tobe jarabi