Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cameroon je izgubio legitimitet pred svojim narodom, treba odma da napusti Britaniju i da odstupi sa vlasti i pozove NATO da brani mirne prosvjednike
base in the place, london stari provjereni izraz: dabogda se o sebi zabavili
Uvijek sam se pitala koliki moras biti idiot da palis i rusis svoj grad, svoju domovinu.....
@Fehmi Kako stvari stoje (ekonomski) u republici šumskoj...mogu ti reci da taj dan i nije tako daleko, moramo da saburimo, nista se od ovoga ne desava slucajno bas za mubarek Ramazan!!!! ;)
facebook.com/pages/Iz-drugog-ugla/246291625402082
I nek svemir cuje nemir..........pa kakav nemir a nisu muslimani upetljani.Treba li im mirovna misija,ili mozda vens-ovenov plan,pardon dodik-lagumdzijin plan.Demokratijo,prnula si u fenjer.Pucaj po juznom Londonu,tamo nema puno engleskog zivlja.Bauk kruzi Evropom!!!
Ovako će Lukavica da gori jednoga dana.
VIVA LA REVOLUTION!
opet ga crnci ispusise...
UN DA IZGLASA INTERVENCIJU NATA. TREBA BOMBARDOVATI LONDON
Vidi se i ko je za stale.:)))
http://www.youtube.com/watch?v=PQT8HVvFPnc
Sve ce to narod pozlatiti dok Masoni uzivaju
sve se placa sve se vraca
Bas ces ti govoriti ko je seljak... stoko nepismena.
Kad je Bosna gorila svijet je gledao, sad malo Bosna gleda svijet!!!!!!!!!!!!!!
DEMOKRATIJA !? AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH. NEKA, NEKA... SVE ĆE DOĆI NA NAPLATU ZA SVE ONO ŠTO STE RADILI OSTALOM SVIJETU SVOJIM IMPERIJALIZMOM !