Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista novo barem za nas ja sam od 1992. do 1995. uz lijljane i grb armije nosio usiven grb Želje mada nisam smio a moj rahmetli brat koji je bio pitar za razliku od mene nosio je grb Sarajeva
TAKO SMO I MI BRANILI GRAD OD POVAMPIRENIH ČET.NIKA.
Zbog odgodjenih utakmica su se navijaci pobunili i izasli na ulice a ne zbog prodavnica, djece, gladi itd itd. Orginalni su fakat!
Braniti svoje i svoga, bez stranacke pripadnosti
\"... bijela, radnička klasa\" sta ce sada crni vlasi i croati?
Novi istorijski podaci kako su nastali bosnjaci: http://www.youtube.com/watch?v=T3tidwW1gGM&feature=relmfu
ZA NEZAVISNOST TVOJU MNOGI OD NAS SU PALI AL\' DA ZATREBA OPET BI PRVI U ODBRANU STALI !!! Kad zatreba mi smo svi ko braca 92-95.
\"Moja mama je bila prestravljena onim što je vidjela na televiziji posljednja tri dana i zato smo odlučili da ne dozvolimo da se to desi ovdje\" Da nije bilo njegove mame, ko zna sta bi se sve desilo.
\"... bijela, radnička klasa\" Crnci, Arapi, Turci i ostali stranci pakujte kofere na vrijeme. Pocelo je.
demidzic nema ni palac gore ni palac dole jer mu je dug komentar za citati
Slucajno si dobio jedan like, ali je ustvari dislike!
ja imam lanac prodavnica i skoro svaki dan mi grupe od 1000 i vise klosara u londonu upadnu u radnje, pokradu i porazbijaju sta mogu. vecina njih je od ranije krivicno gonjena i kaznjavana pa ih boli dzon za posljedice. policija ne moze nista poduzeti jer je malobrojnija i kaze mi da se snalazim kako znam. ja odlazim u drugi kvart i platim nekolicini glavnih klosara da organizuje svoju raju i stane u kraj klosarima sto me kradu. neke od njih sam prepoznao jer su me jucer pokrali, al nema veze. placeni klosari puknu pricu raji odbranimo svoje. ovi jedva doceakli da zabelajisu jer ionako nemaju sta drugo radit jer su mjesecima nezaposleni. sve se smiri, ja podignem cjene da pokrijem troskove i opet ih jos malo podignem jer mogu. ovce na broju, ja izas\'o jos bogatiji.
http://www.facebook.com/pages/All-football-firms-coming-together-to-give-the-Rioters-a-good-kicking/150006748413855
Odbrana prodavnica? Sutra ce te iste prodavnice povisiti cjene svojih namirnica zbog nesigurnosti trzista i vise cijene osiguranja. Plus direktorov procenat kao zahvalnost gradjanima. Podsjeca me na nadrealiste i Hamu Hapica. Uzgred, vrijedno je napomenuti da su ovo vecinom lanci prodavnica globalnih korporacija, a ne mamina i babina pekara i radnja komsije Zije. Da vidim kome ce danas-sutra Nike, Samsung i Sony stat\' u pomoc i podrsku dok nam frizideri zjape prazni a rodbina na birou. Ljudi ne protestvuju i galame sto im je dobro.
A vi kako te?
nisam odavde vozarim
Lako je njima kada za komšije nemaju Hrvate i Srbe !