Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradonačelnik Roterdama je musliman i ne znam šta je ovde senzacionalno!
sta je roterdam sta je london
sta je roterdam sta je london
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
'ta će ba London? dok ne budu imali tročlano predsjedništvo--znači ništa su
Sada je na redu Banja Luka, zar ne?
Pa nisu Englezi stoka ko mi. Kod nas se Rom ili Židov ne mogu ni kandidirati u predsjedništvo. Nemaju pravo ni na kandidaturu. Mi samo svoje biramo.
sad ćete londonci vidjet svoga boga...
Stvarno mi nije jasno da se potencira da je musliman. Uzas jedan. Kao da je bitno sta je, covjek je izabran vecinom jer vrijedi.
Za mlade ljude Srbe, Hrvate, Bosnjake, sa cijelog prostora BiH bi bilo jako vazno da posjete Berlin, Lisabon, London ... Na ulicama cete vidjeti Svo sarenilo boja, rasa, religija, jezika, mode, kreativnosti koje ovaj svijet nudi. Znanjem, upoznavanjem, oslobadjanjem od straha predrasuda protiv nacionalizma, sovinizma i terora bilo koje vrste. Sretno!
Tako je Shinok, a ovamo imamo "sveto trojstvo" koje je strpalo narode u torove. Sve mimo "mog" tora je opasno i drugacije. Ma mi necemo ni za milion godina se povratiti od ovoga jada.
@Velebit Gora, sta nije tako? :o)) Proces ucenja mora biti obostran. Ako je Khan lutka onog s novcem, kao laburista, onda su muslimani ovladali Britanijom. ;o)))
Bakir Covic i Mile na aparatima jer osjete kraj njihove robovlasnicke imperije.
Ja vijesti, pa i kod nas je gradonacelnik Musliman, pa se niko ne ibreti...
Masallah, Masallah! Sace Njujork dobit' muslimana pa Berlin, onda Pariz, a nakraju ce bit' muslimani gradonacelnici Moskve i Beograda, insallah!
super, sad imamo svog gradonacelnika u londonu da je jos i u mostar i mirna bosna.
tako treba nagradi rad a negledaj koje je vjere ili stranke
Nije on musliman nego komunista.
Nije to nista , kod nas su ratni zlocinci gradonacelnici , ministri itd..
Eiš...
Sta ce Trumph kaze na ovo