Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vladari iz sjenke pljačkaju redom?
stize balkanski mentalitet i u Ameriku, pripremite se za propast
građevinske projekte završene-DA NIJE MEMIC UPETLJAN ,ONO ZA HRASNICU
Veliki je javasluk zavladao!
Hebe se njima. Za američki vojni sektor 800 miliona dolara je kao nekom u Bosni dati prosjakinji par maraka , ili popit' čašu vode..
spiskali na kocku, kox i rave
800-Miliona samo? Ovo mora da im portir izgubio kasicu sa sitnišem za pismene markice, kafu, taksi, pica-servis i ostale uslugice. Ovo se Pentagon sprda sa nekim, jel da? Kolko ta zemlja ima para, da je nezamislivo al, eto 800 miliona im važni. Ovi garant nešto u Federal Reserve kuhaju, da bi sa ovih 800 miliona odvratili pažnju od toga. Pa Amer je dnevno po 400 miliona trošio zarad rata u Iraku. Sad eto 800 miliona im ko “puno”. Jadno.
Da nije donacija za azil u Prači u pitanju?
Sitnica
Ovo neki Bosnjo izbjeglica dobio posao..
da im neko sa balkana ne vodi tu logisticku agenciju ...
Nisam ja tvoj sexy robot
ne gubi se znaci samo kod nas dokumentacija !
@praznaprica nisam mislila na pare nego na vazne dokumente koji misteriozno nestaju :)
razbacuju se ljudi milijardama dok im narod crkava zbog loše socijalne politike
@NaTraguSlobode Da bas lose zive Amerikanci. Ono standard im je strasno los.