Istraga dovela do e-mailova
51
Ljubavnu aferu šefa CIA-e Petraeusa otkrio FBI
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je zdravo u tome sto je varao zenu nakon toliko godina braka fuj
Cuj,sto se ne ugleda na nase Bosanske politicare, koji kresu gdje koga stignu, i niko ne podnosi ostavku. I uostalom kod nas se to netreba ni otkrivati, sve je ocito.
bas je sladak
PA I JESTE NESPOSOBAN, EKI SEF CIA E I NIJE USPIO SAKRITI
oni se tamo j.e.b.aj.u a nas ovdje na balkanu boli glava
naslov njene knjige je ALL IN
Petreaus je u svakom slučaju provjerio koliko je broad Broad-well zaista. A za nju se se može reći da je doslovno diplomirala na njemu.
General i sef CIA-e bi trebao imati harem da zadovolji svoje potrebe. Da mu vidite zene... Ja bi otisao da budem budista na je.be.nom tibetu kad bi to morao jeb.a.ti
...interagency silent war...
@Maystor Valjda im je logika, kako će biti u stanju voditi tajne operacije CIA, kad nije u stanju imati ljubavnicu, a da se to ne otkrije :)
Kakve veze ima karijera sa njegovim privatnim zivotom. Ko ga daje ili prima sa strane stvar je supruznika i njihovog odnosa a ne CIA-e, FBA ili javnosti. Ovo sve ne znaci da proteziram varanje!
ni ja
joj sta covjek izbudi radi komadica mesa malenog.
I ja....
ja bih ga unaprijedio. covjek nije derpe i sve ovo je izuzetno pozitivno i pokazuje da je covjek izuzetno zdrav. svaka cast, ja bih ga unaprijedio