Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto medunarodna zajednica ovo ne nazove genocidom?
Ante, prnosam ti staru po Hercegovini....znaš već na čemu...
Nije mi nikako jasno kako neko moze ubijati civile i za to ne odgovarati. Nikako ne moze biti opravdano njihovo animalno ponasanje.
mora se priznati da su oni koji su kukali da su bili najvece zrtve 2.svj.rata ,u stvari sami najvise skloni genocidu (jevreji,rusi,srbi). koliko god da se blati Adolf Hitler, ocito je da je I cifutima I cetnicima najveci uzor I ucitelj.
ako malo bolje proucis WW 2 :) vidjet ces da su prvi masakrt,genocid napravili RUSI nad UKRAJINCIMA pa onda tek su nastali konc l22ogori i sl. Ukrajinci su svabe docekali kao oslobodioce pa ti zamisli kakvi su rusi onda.A srbi...dobar narod, isti kao i mi pojest ,popit i poklopit :)! ALI ima iznimaka kao i svagdje , ali vazno naznaciti da nje cetnika i ustasa nebi bilo ni balija, a da nema crne ni bijela nebi bila Bog zna sto :)
djeca isto izazivaju poštene izraelce i gađaju kamenicama a mogu nekome razbiti glavu prema tome forza izrael izraelci alipašino kmeeee samo žestoko i bez milosti kmeee kmeeeee
Wrong number... Kakva medjunarodna zajednica, kakvi bakraci? To je samo paravan za politicke igre...
ALA GRMI KOD MENE I SIJEVA,VIŠE ĆU IZGORIT OD GROMA NEGO OD SUNCA