Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJajić je tolika gnjida da će se naviknuti i na Tomin shuppak samo da ostane u fotelji.
moram ovo da komentarisem,lice koje gledate Rasim Ljaic,je naveci poltron Beogradskog rezima,madjara u srbiji ima 500 hiljada i nemaju ni jednog ministra,a nas bosnjaka 150 hiljada i imamo dva ministra Ljajica i Ugljanina...to su dva najveca zla,razbili su nam islamsku zajednicu,ukinuli akreditaciju univerzitetu,istjerali imame iz skola za vjeronauku,jedini iskreni nas lider je Muftja Zukorlic,koji radi sve,ali bukvalno sve,samo da ove L.opove skine sa vlasti...
A jes nas zavlacio taj Tadic,ovaj ce nam barem otvoreno reci u cemu je problem da se vise ne zavaravamo.
Lajic je odvratna gnjida koji je prdrzavao u svemu Tadica i nikad nije reagirao na Tadicevo forsiranje i podrzavanje RS i Dodika, a umanjenje vrijednosti BiH. Zbog vlasti je prodao dusu dzavolu i bio mlakonja u lovu na zlocinca Mladica i jataka Mladicevih.Nadam se da ce taj Tadicev pusac nestati sa politicke scene Srbije.
Tadic je u stvari previse dobar za Srbe, zato su ga i maknuli. Njima ne treba bolje, njima treba gore, takav je to mazohisticki narod. S druge strane, bolje mu je da ga maknu ovako nego kao njegove prethodnike (snajper / Haag)
Ljajiću bruka je tako otvoreno pokazivati da si se us..o ko grlica,neboj se ti nista,imate vi još Zukurlića,ovo 2 puta u nije greska u pisanju.