Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve i jedna lici na neku vjesticu iz hari potera.
Tek treća žena? A mi u BiH smo ih imali 156?
Iskreno saucesce Dodiku,Brnabicki,Vulinu,Cvijanovicki...onoj Madjarskoj budali i slicnima
Jedna je bila celicna Lady... Njoj ni najvece mudonje nisu mogli parirati.
jel to ona koja neki dan kaze da ce atomsku uportrebit?
Zanimljivo je da su uvijek ljevičarima puna usta prava i ravnopravnosti žena a praksa pokazuje da žene upravo kod desnih opcija nerijetko vode države i velike stranke ili su visokopozicionirane dok kod ljevičara baš i nema puno takvih primjera
U sprezi medicinske mafije! https://epoha.com.hr/2022/09/05/dr-paul-craig-roberts-medicinska-mafija-odgovorna-je-za-ubojstva-ogromnog-broja-ljudi/
Ova se okretala kako vjetar puše. Od ekstremne ljevice do radikalne desnice. U jednom trenutku bila za legalizaciju marihuane i ukidanje monarhije. Na početku Brexita bila protiv pa kasnije za. Što bi u Hercegovini rekli, u 100 vira za 100 lira.
Kakva je ovo sotonjara, uklapa se sa profilom zle babe Ursule!
Dobro primjećeno... tek treća... To ti je ta Britanija zaostala. Tamo je status žena u politici upitan još od 16. stoljeća... od kraljice Marije preko Elizabete I i Viktorije pa evo sve do danas. Tamo se žene jedva išta pitaju.
Tuka. Nivo pameti - Memo Haljevac.