Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tocilizumab opasan za jetru. Moze onemoguciti borbu protiv infekcija, povecati ih i izazvati nove. Lijek je nuzan za reum. art. jer nema boljeg. Pacijent se pregleda prije koristenja a potom se nadgleda. Nikakva vakcina istovremeno s ovim lijekom. Nadajmo se da istrazivaci znaju sta rade.
U Januaru sam preležao 20 dana u bolnici i teško da bih se izvukao bez dve doze Actembre.Svi parametri upale su skakali pogotovu IL 6 i nikako nisu mogli da mi smanje temperaturu 37,5.Pristao sam da primim Actembru uveče i ujutru na osam sati i već tokom noći mi je spala temperatura,potpuno preznojavanje i krenulo je poboljšanje.Nisam jedini koji je ovo primio u bolnici u Srbiji i mogu da kažem da i te kako ima smisla koristiti je u terapiji.Sada već čista pluća i krvna slika.
Evo, ja vam, navodno, jebém mame...
mikroparaziti naselili tijelo,imunološki odgovor upale citokini,ubija se mikroparaziti svim i svačim
Autoimuna bolest. Organizam napada ovojnicu zglobova misleci da je Proteus mirabilis bakterija koja ima slican protein. Antibiotike protiv bakterije proteus mirabilis piti i preci trajno na striktnu antiupalnu vegansku dijetu. - Ljekovi su za prodaju ne za ljecenje.
Navodno?? Od navodno svasta moze biti.
Prvo je spominjan hidroksiklorokin, koji se koristi za malariju i reumu, pa su rekli da nije to. pa sad opet lijek protiv reume. Krug se zatvara da se novi otvori...
Sa koliko razlicitih lijekova su pumpali te jadnike. Mogu se kladit da ih je pola riknulo od tih silnih eksperimenata koje su vrsili na jadnim pacijentima. Pogotovo na samom pocetku pandemije.
Ja sam čuo da speed u kombinaciji sa alkoholom znatno smanjuje stres....