Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
as`ti gospe koja sila od drzave. drzava: Lichtenstein glavni grad: Vaduz povrsina: 160 km/2 broj stanovnika: 32.000 na mapi vam je potrebno povecalo debelo ko dno od tegle da ih pronadjete.
i bilo je vrijeme da rijese nesuglasice... pa naravno da ne mozes tretirati sudetske njemce i lihtenstajnce isto. nije lihtenstajn napao cesku 1938. :)
Danke Liechtenstein, meine Seele brennt! :p
Mogu mislit\' koliko je česima laknulo sad kad ih je ova velesila priznala. Eeeej, Lihtenštajn je to brale, nije to mala stvar.