Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lice iznervirano skriva kosom isfeniranom
Amnesty International je veoma zlonamjeran i ponarocito se ne brine za krscance!
pogledaj joj face...
šta da joj se fućka za neke muslimane, ona predstavlja budiste
u oCima, na licu, vidljivo zlo !!!
@Justice4All Ostala joj je jos samo, zamislite, Nobelova nagrada za MIR.... Toliko o instituciji Nobelove nagrade... Mogu sad komotno elektranu izgradit na Nobelovom grobu, mogu mislit koliko se okrece u grobu, moze pokretat turbinu od gigaWata...
Mir je suplja prica onih koji ne mogu ratovati. Cim se pojavi nadmoc i interes padaju maske i ratovi pocinju, ponekad ekonomski ponekad oruzani.
Inače budisti su veoma miroljubivi
Inače zaista jesu. Mada svugdje ima izuzetaka, pa se i ovo pojavilo. U poređenu s nekim drugim religijama, budizam je i dalje istinska religija mira.