Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce da uslijedi treci Libanski rat Hezbollaha protiv cionistickog Izraela. Izraelu u pomoc stize bivsa jevrejska familija Saud i njihova privatna drzava Saudijska Arabija.
ovi arapi nisu normalni nikako
Otvara se novi front!!
Pokusavao sam razumjeti bliski istok ali svaki put sam bivo zbunjen komlikovanom situacijom i kad bi covjek proucavao samo zadnjih 100 godina trebala bi mu godina dana ucenja. Najbolje su se pokazale zemlje bez istorije, ovi sa "istorijskim bogatstvom" su preopterecene i pune gnjeva.
e jbga ni habera od bakira i reisa. ne znam na ciju stranu da stanem, ja bosnjo sa dna kace!
Sta rade cifuti jebli sebe..
samo se rokajte, bit ce posla
Štaš sad bakire..
Vama Izrael ni ne treba, vi cete se medjusobno svi pomlatit...ako ste ikada i prestali
I know that life won't break me When I come to call, she won't forsake me I'm loving angels instead : https://www.youtube.com/watch?v=luwAMFcc2f8&spfreload=5
i ja sam "njoj"
Ko se po svijetu bije? Na zalost, muslimani izmedju sebe. Dok drugi razvijaju patente i idu u korak sa tehnologijom, salju satelite u svemir, istrazuju sve aspekte nauke, ovi zive u 5 stoljecu, dzaba novac, kad su ograniceni.