Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
desna ruka dźavla,nek mu Bude teška zemlja
dao je divan doprinos cijeloj planeti, od vijetnamskog rata do danas. tipično američko smeće.
@SarajevskiRope1 ...nije nikakav razlika...samo sto ruse...holandjane,belgijance i ostale ne prikazuju kao svetce....
@SarajevskiRope1 ...nisam nikad procitao da bosnajci hvale leopolda drugog kao spasioca bih i najveceg prijatelja bosnjaka....dakle...ne interesuje me leopold2....
Jedino što se od njega moglo naučiti je kako destabilizovati čitave regione i dovesti do masovnog krvoprolića. Jedan od grobara američke imperije, to će biti očigledno za koju deceniju.
kakva je ostavstina covjeka koji je napalmom przio djecu po vjetnamu?...ne razumijem...zar je on nekom uzor?...kome je on uzor dabogda nejgovu djecu przilo napalmom....eto proslo je 50 godina od vjetnamskog rata...jos niko nezna zasto su ameri ubili 1,5 miliona vjetnamaca..od cega je milion civila....
Ko želi svjetsku nadmoć preza od malo tog. Eto ti razlog.
@RAMMSTEIN ..pa zar on moze biti uzor nekome?...ko se to moze ponosti time sto je bacao napalm na vjetnamska sela cije su kuce od pruca...u momentu su svi gorjeli...zar je to za tebe ponos?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)