Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cia i mosad su uzrok 99% zla u svijetu. nista se ne desava ni glad ni ratovi a da oni nisu organizatori. pravi se prostor izraelu da prosiri drzavi do njihovih ideoloskih granica. gadafi je samo kolateralna steta, a narod libije je naivan ako misli da ce mu bez gadafija biti bolje. libija je bila najaca islamska drzava koja nije pod kontrolom cionista.... posjetite obavezno: http://www.youtube.com/user/TheExpedio
još malo im treba do zlatnih kašika a kad taj momenat uslijedi dobice spolovilo u usta
sad ova naša domaća vlahadija koja je podržavala gadafija proglašava dane žalosti...
j.e.b.o li ti fikret abdic seku!!!
sad će ga gadafi primiti u debelo crijevo na redaljku.
gle ovih aljinih poturica, solidovali se s islamskim diktatorima, po principu ako oni mrze amerikance, mrzimo ih i mi.
SVAKA ČAST SIROMAŠNOM LIBIJSKOM NARODU NA HRABROJ BORBI I POBJEDI PROTIV DIKTATORA GADAFIJA. SAD MU ODSJECITE TU PSEĆU GLAVU I NABIJTE JE NA KOLAC.
ja mislio on streso golčinu iz voleja s 25 metara, kad ono, pogodi ga odbijena lopta i odbi se u gol. da je mjesto džeke bila bandera, isto bi se desilo.
a fol nisi hendikepiran u nekoj naprednoj drzavi, recimo komunistickoj svedskoj cija ekonomija funkcionise na osnovu privatni firmi? :D e moj commi, kafanska pamet te unistila
znači po svakom standardu si danas hendikepiran, jednostavno živiš u pogrešnom vremenu, što je donekle i naš hendikep.
eno ti tamo još jednog velikog socijalističkog lidera sa ovih prostora sa gospodjom pa komentariši njih.
JE8O Vam Alija M4jku B4lijsku.
u mnogo toga si ti hendikepiran.
jesu li retardi Rumuni koji su strjeljali Cauceskua dok je pjevao Socijalisticku pjesmu?
hendikepiran...
a dičiš se sa pismenosti cccccccc
po tvojim rečenicama, zamalo da pomislim da si dalmatinac