Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je čin pogrešne politike SAD-a i EU.
jadna djeca...ni krivi ni duzni stradaju zbog nasih sranja....kako tuzno
Za njih djeca nisu nešto posebno... da u vjerskoj knjizi piše da su djeca nešto sveto što niko ne smije da dira tada bih vjerovao u boga
gluho bilo. jadno dijete. grozota.
Ni komentari na ovu vjest nisu nista bolji...
Ionako ce uskoro "proizvesti" novo dijete. Novo sredstvo za ostvarivanje cilja - zivjeti na grbaci poreznih obveznika u nekoj od najjacih evropskih drzava.
@daska_za_peglanje. To sta rade te jake evropske drzave je drugi par opanaka. Ja samo komentarisem mentalitet tih ljudi koji se s malom djecom, bebama, upute na tako rizicno i opasno putovanje.
Kojeg god migranta pitas gdje si najvise bio zlostavljan na putu prema zapadu, odg je Libija.
Gadafi je govorio da će se ovo desiti ako ga smaknu
Trebo je zivjeti milion godina jel.. nije bio od krvi i mesa jel... ne moze niko da ga zamijeni jel
Lika su ubili i dole teško daće biti mira u skorije vrijeme
Za neke roditelje djeca nisu nesto najsvetije i najvaznije kao za nas... tuzno ali istinito