Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni bi demokratiju za DZ pa nemre jaruga ;)
Trazit ce te vi i Gadafija i njegovo blago svuda po svijetu al ga vise necete dobit,dobili ste demokratiju i uzivajte u njenom izobilju.
Trazit ce oni Gadaffija opet i zalit ce sto su ga ubili kad tad.
eto vam sad mir i sloboda sa amerima,yebem vas glupe
gadafi - ponos afrike i čovječanstva. drugo ime za otpor neokolonijalizmu u njegovo vrijeme se u libiji živjelo ko u raju, a sad bijeda i neimaština. libijci uživajte sad u dženetu šerijata kad ste dopustili bolesnicima da ubiju gadafija. uskoro ni gaća na guzici nećete imati, a kamoli besplatno školovanje, stanove i zdravstveno osiguranje.
Zamislite državnika koji bogatstvo svoje zemlje, svojih gradjana iznosi u drugu zemlju...to mogu samo diktatori ,neprijatelji svog naroda!
Sve Vam je isto 1 ili 1001 , ako onaj jedan odnese isto , koliko i 1001!
Uzivajte u "slobodi" i "demokratiji". I mi cemo!
Što ste ga ubili, a tolko je toga učinio za Libiju