Poslije žestoke paljbe
0
Libija: Pobunjenici ušli u Tripoli?
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prži sve pukovniče...rokaj dokle ima žita..
\"On je kazao da su među uhapšenim pobunjenicima Alžirci, Tunižani i Egipćani\" Znaci i na jednoj i na drugoj strani su placenici! Jos samo fale Marokanci i da bude komplet skupina na istom mijestu naj vecih uhljupa Islamskog svijeta..
anticki - drevan, stari itd.... misli se u sirem znacenju.... (nije bukvalno anticki,ono sto ti mislis, jednodimenzionalno), nemoj komentirati stvari u koje nisi milion % siguran sta znace. Mogao je covjek napisati i \"drevna bitka na Bedr-u\", znacenje bi imalo isti smisao.... hajd vozdra
putvjernika.com morate posjetiti ovu jako dobru stranicu i saznati istinu !
Svi putevi ce biti zatrpani, ostaje samo PUT VJERNIKA!!!
antičkom bitkom muslimana na Bedru!!?? Otkad je bitka na Bedru ANTICKA, zna li novinar sta uopste znaci anticki?
Do konacne pobjede, slobode i demokratije. Uhvatite i sudite banditu, masovnom ubici i ludaku Muameru Gadafiju!
E, hoćete se i usrećiti kada vam na vlast dođu ti kvislinzi koji bi za parw i svoju mamu k..rali.
sta bagra uradi od onakve drzave, da ne povjerujes! ko god je bio u libiji vratio se odusevljen. najnaprednija drzava arapskog svijeta u svakom smislu. dovest ce tako bogatu drzavu do prosjackog stapa. drzi se pukovnice, ne daj g**nima da te gaze!
OBAVEZNO POSJETITE http://www.youtube.com/user/TheExpedio
cifuti kao ti su zadnji koji trebaju komentarisati ovakve clanke. zavadi pa vladaj uvjek bio cionisticki nacin da se pokore stabilne drzave. pleme im se zatrlo cionisticko, cifutsko...
\"prijestonica\" kako ste slatki i nepismeni m@ter vam jbm.