Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ih lijece oni koji ih salju u rat , tako je libanci izbacite govna koja zajedno ratuju sa izraelcima ... Gdje su bili kada je izrael napalo liban gdje im je tada bio djihad , sve su to americka govna pogledajte samo i talibani dosli u siriju da ratuju protiv asada zajedno sa amerikom i izraelom a da ostale ne nabrajam a konacan je cilj IR IRAN do kojeg ne mogu doci .... Sta reci Izraelski avioni napad na siriju vrsili iz turskih baza, pa to je previse....
Pretpostavljam da je to vise shiitska bolnica, jer samo od takvih mogu to ucekivati.
Vidi dislajkova :)...Vi isto da ste sa marsa pali i ne vidite nista. Ne upuceni i povrh svega misle da znaju. Smatrate istinu kao laz , a laz kao istinu....ccc,kakvo je vrijeme danas doslo..
Što im Saudijska Arabija neplati liječenje. Kada su ih slali u rat da se bore za saudijske interese bili su im dobri, a kada ih treba liječiti ko te je.be.
jesi li ikad cuo da SA placa racune bolesnima ili ranjenima? oni mogu samo da trose ljudske zivote i da salju oruzje. tesko onom kome SA zatreba u nevolji
Ne moze se niko vise " voljeti" ko muslimani međusobno...
braća muslimani
sto ih SA ne uzme u svoje moderne bolnice pa ih ne lijeci? oni su ih i slali u rat