Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas ste hrabri. Sretno.
Mislim nemam ništa protiv pedera i lezbi, ali treba zamisliti da se toj populaciji dadne jedna država u kojoj bi oni vecinski obitavala. Ta država bi izumrla za sto godina. Kakva bi onda prava tražili???
Lijepo si ti to zamislio, ali hetero par rađa djecu, i opet će se ta država lezbi i gejeva punit, iz godine u godinu zahvaljujući "normalnim" parovima i nikad ta država neće izumrijet.
čekaju vas, ali im nešta pantalone spuštene do koljena! čudan nakav adet :)
Svim pederima jbm mater i sve ih treba baciti u neku rupu. Naravno i ove pedere iz klixa , koji nemogu 3 dana a da ne pisu o pederima
Zašto ne baš evolucija, kao vrlo vjerovatno počelo živih vrsta.Evolucija ne zadire u duhovnost i to dvoje miješati je kao miješati kruške i dinje. Bog je u čovjeka udahnuo iskru svijesti i taj momenat je početak ljudske povjesti/historije, što dakako nema apsolutno nikakve veze sa evolucijom.
Kad za ovo cuje u Bihacu raja Bice belaja,bice belaja😂😂😂
Zato je Erdoganu pozlilo😂
OPET KLIX I PEDERLUK, HAHA, SVAKI DAN BAR PO DVA ČLANKA.
Men se cini da.ce neko dobit po guzici.
Nista protiv homoseksualaca, nista ni protiv parada, i ako nemam pojma zasto se zovu ponosnim. Ali na Bajram, to je guranje prsta u oko, a niko ne voli da mu se gura prst u oko. Ako bas nastave insistirati, moglo bi svasta da bude.
Nije to prst u oko, to je prst u nešto drugo...
Utur i Uguz
Preofirni su neprijatelji Turske, sad bi ko biva trebala Turska da pokaže kako je nedemokratska i treba je satanirati kao dokaz da oni nisu za Europe, ne poštuju prava pedera i sl, gluposti ???
opa,op,opa....krvi do koljena..pisah nedavno, neki me pljuvali..idemoooo Erdo po zadatku..pobij sve
Ovo je namjerno ubacivanje cifutskih virusa da se destabilizira stanje u Turskoj jer je ona jos jedina ostala citava.
pa opet o pederima ovi
Hajd što se prodaju ovi s Klixa, već što su našli ljude da dislajkaju komentare normalnih ljudi. Haha.. Ee moj Klixe.