Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Israeli Secret Intelligence Service (ISIS) su preuzeli odgovornost za napad koji su pripremali sa njenom strankom i Francuskom obavještajnom službom. Cilj je postaviti na čelo one ljude koji će sutra biti u stanju da pokrenu sveopci rat protiv muslimana Evrope.
@KrokodiIskesuze - Hahaha bas. Sve se vrti oko nekih teorija zavjere, masoni, Izrael, vanzemaljci, tajni agenti i ostali jednorozi. :D
samo naprijed gospođo le pen. tjeraj islamske smradove iz europe, nije im ovo prirodno stanište.
ISIL + desnicari, kombinacija kao cevapi i coca cola, jedno bez drugog ne moze. E jos da narod to skonta ...
samo naprijed gospođo le pen. tjeraj islamske smradove iz europe, nije im ovo prirodno stanište.
E jes i ove babe vise dosta, na svakoj drugoj stranici se krevelji.
samo naprijed gospođo le pen. tjeraj islamske smradove iz europe, nije im ovo prirodno stanište.
@megacioner a ßto bi kid nas pa ne ćemo mi biti hitspot
Francuska nacija vise ne postoji. Bice kao u Austriji, podrzat ce je vecina francuza ali ce naturalizovani prevagnuti. Fasizam je drzava iznad nacije. Nacizam je nacija iznad drzave. Evropu ceka RASPAD I NACIZAM.
evropa je u ratu...malo, malo, pa islamisti roknu 10 - 20 starosjedioca..njihov jedan pogine...to je odmjer 1:10 - 20..to se desava trenutno 2-3 puta sedmicno...a, mi glumimo pacifiste, halo potrebna je akcija..ne pozivam na nasilje, jer nisu svi muslimani teroristi, ali svi teroristi jesu muslimani, ja pozivam na hitnu deportaciju miliona muslimana (bez papira) u pustare iz kojih su i dosli..ovo ako se ne desi, onda ce stvarno doci vrijeme kada cemo ih rokati po ulicama kao zeceve...dakle,
za njihovo dobro...zatvoriti im granice, i neka idu u 3 lijepe pm, nisu kompetentni ni sekunde sa nasim nacinom zivota...od higijene, kulture, dozivljavanjem vjere (tu su najgori), dakle, sa NI - CIM.
tako je! plasim se za sigurnost svoje maloljetne djece i ne zelim da mi sutra izopaceni kacavenda ili nenormalni svestenik siluje sedmogodisnje sinove!!!!! ne zelim da mi sutra neko siluje sestru ili zenu kao sto su to "junacine" radile po Bosni i Hrvatskoj prije 20 godina. ni ja ne pozivam na nasilje, jer nisu svi pravoslavci pedofili, ratni zlocinci, prevaranti i varvari. :****
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Treba poručiti našoj dijaspori da ne glasa za Le Penovu, kao što je to bio slućaj sa Trampom, ono, kad se dijelile majice sa likom gđe Hilari, pa se poslije sakrivale, da se može čestitati Donaldu.
I koji ce onda EU, vise cekas danas na granicama nego dok je nije bilo.
Ovo je sve u dobre svrhe..za mir, toleranciju, suzivot, multi - kulti i prosperitet, rece muslic, pa dize osnovnu skolu sa sve ucenicima u njoj u vazduh.
...ko vas ne zna, ufffff...
moram li da budem iznenadjen trenutnom situacijom u francuskoj? moram li da budem tuzan?jesu li francuzi tugovali kad su izvrsili kolonizaciju toliko drzava te u istim toliko zla nanijeli? jesu li tugovali kad su skrstenih ruku i hladnokrvno gledali kako se zlo nanosi u srcu evrope na ovdasnjim prostorima u minulom ratu? ne podrzavam bilo kakav vid nasilja, ali me iskreno i dupence zaboli za izopacenim francuzima....
Podrska za marinu, imigrante (zna se koje) sve katapultirati u tursku, sa 5oro djece tajipu..dojaviti mongolodima vrijeme katapultiranja da ih mogu cebadima uhvatiti...francuzi ako sada ne izaberu marinu, nayebace.. ovo sto im se desava trenutno, izgledace slicno desavanjima u jaslicama u poredjenju sta ce im se desavati, ako puste jos kozoyeba da im zemlju nasele..
Ovo je žena koja će fra Merkel nokautirati u prvoj rundi.
kao sto ju je nokautirala gospodja Petry i ostatak afd isprtka? hohohohoho
Populizam. Na stranu da sa divljacima imate posla ali, greska je napravljena prije nekih 300-400 godina.
Pobijedila ili ne svejedno mi, ki ta me boli
pisaj se na france i na granice
Sto ce ova Zuja ovo dobro da iskoristi a ko zna mozda je ovo i u njenoj reziji bilo kako bi sto vise glasova prigrabila