Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ova droga jeu Rusiji slabog kvaliteta. Neki dan na koljenima mole da ih NATO svati ozbiljno, sad kad su sve njihove prijetnje svatili ozbiljno opet ne valja. Pa sta hocete vise?
Pa nece nista..bitno je da se svijet okrece
Rusija moze biti u ovom svjetskom poretku nista vise od regionalne sile..njihova ekonomija je na nivou istocnoevropskih zemalja..imaju te tajkune..koji bi zeljeli ozivjeti neko rusko carstvo..ali svak se mora pruzit koliko mu je krevet dug.. prije ili kasnije to skuzi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mamicu vam vasu. Svi jednom nogom u grobu a svi se nesto digli, zeljni krvi. Istekao im rok, pa da sjebu mladje generacije prije nego odu u podzemlje.
Važi i obrnuto
Ukrajina je samo klopka za zapad,treba sjesti,dogovoriti
A vidi mu glave ko da su ga u pecini iskopali 😀
HEHEHE, COVJEK NIJE NI SAM SVJESTA STA PRICA AL HAJ DOBRO, to on prikriveno kaze, pazite da ne nagazite na atomsku, hehe covjek ima smisla za crni humor samo nije svjestan svoje besvjesnosti. Svak ko je pametan kad vidi njesra na putu, skloni se i ne obraca paznju a on i putin upiru prstom i pricaju vidi jes interesantno i prizivaju to ko indijanski vracevi kisu, 'da hoce da je roknem'.
Lele al su se nafurali ovi umišljeni Rusi
Za 10god Rusija neće svijetu imati sta da ponudi, bit bitna nuklerna sila ko Pakistan. Za evropu ce biti bolno ali prolazno bez ruske nafte i plina.
Lijepo molim da nas obavijestis ko je sa one strane zavjese da znamo. Mislim ko je sa vama?
Sukob nikad nije dobar
Prespavali 30 godina.
Imate jedan nosač aviona, koji čadi po sredozemnom moru i trosi lož ulje da bi se kretao...da li ste vi uopšte ozbiljni? Ne znam šta vi umišljate?
Hahahha bas tako🤣🤣 Najjaci komentar ali nije daleko od istine 🤣
Ma vi ste se definitivno precijenili i dugo cete osjecati posljedice, no nije mi za vas nego što ćemo svi plaćati cijenu vaše ludosti...
Zaprijete im zabranom izvoza ruskih automobila Lavrove
Steta onolike zemlje, sto ce bijeda zivjeti tamo i sanjati adidas, nike, levis itd.
A šta vi očekujete od Genocidlija npr.Da se bore za prosperitet
kako ste pošli možda i vi zatražite prijem u nato