Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lavrovova riječ je gooleemaaa!!!
Vidis da mogu,,majmune,,. To bi vas trebali da pitaju. Niste vi ta,,kategorija,,koliko god se,,kurcili,,Rusko smece😎
Ti i Dacic se pitate haha,dje zivi ovaj papan pa ne kuzi da su rusi bijeda u svakom smislu nesto poput nasi istocni komsija...jad i cemer
Joj ovih Ruskih i Americkih lesinara i osvajaca. Rusi tvrde da ne mogu Amerikanci i Korejci sami rjesavat stvari u Koreji, a Amerikanci tvrde da ne mogu Rusi i Sirijci sami rjesavat stvari u Siriji. A narod umire, gladuje i potuca se od nemila do nedraga. Da se moze covjek kako probudit jednog dana i da ih vise nema na ovoj zemlji!
Pa da vi opet počnete ratovati za svoje vjere i narode na balkanu
Ruse Niko nista ne pita,Ali oni se trpaju,ekonomija I'm je mala da ne mogu cak ni u G8
A ti bas nisi pratio vijesti ovih dana nikako: Donald Trump calls for G7 to readmit Russia ahead of summit: https://www.theguardian.com/world/2018/jun/08/donald-trump-shows-no-sign-compromise-flies-in-g7-summit
I mi smo bitan faktor hahahahahaha jeste u srbiji
Proširenje vena nastaje zbog slabe cirkulacije zbog raznih faktora kao kavženje (zatvor), greške jedenja, nedostatak vježbanja/kretanja i pušenje. Za početak pacijent mora prekinut uzimat svu hranu i pića oko 7 dana. Nakon toga ispravna hrana. Ustvari post se kaže fast na engleskom, i znači brzo tj ubrzati npr liječenje. Sam post neće nikome koristiti i čak nije ni potreban, ako nastavite jesti nepravilnu hranu. Tu se jednostavno radi o prestanku npr nepravilne hrane i pušenja.
Ja sam ti dao ovaj prvi minus jer 1. Nema veze sa temom. 2. Nema veze ni sa zdravljem. 3. Nigdje veze.
Washington je davno umro, a za tog Pjonjaga prvi put čujem. Kakvi oni, bez El Baketove pomoći ništa ne mogu.