Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta na rubu rata? Pa oni vec naveliko ratuju... Granatiranja, izmjene vatre, poginuli na svakom koraku, i to vam je situacija "na rubu rata"? Sta ce onda bit kad zvanicno bude gradjanski rat...?
http://www.youtube.com/watch?v=zhG2uGyYuFA -ETO O KAKVIM SE AKTIVISTIMA RADI SVUGDJE GDJE GORI I ODAKLE SE ISTINA IZVRĆE...
Boze na Hajr........
Jos uvijek sam misljenja da je Hitler ubijao pogresnu naciju mada je mislio i cigane sve da pobije ali ovi bijeli cigani pogotovo ovi u susjedstvu i sire ga zajebase nije mogao sve da pobije kakva steta jedina prilika da se svijet ocisti od smeca.
RUSIJA , SRBIJA, SPC, ČETNICI, SEPARATISTI SVE JE TO JEDNA TE ISTA ORGANIZACIJA
Glup si,ali nisi ti kriv...
nije on kriv..krivi su majka priroda i otac karikaturista
Nedozvolite da se desi isto sto se desilo u ex yu ,iza svega stoji Rusija koja destelabizuje susjede i onda se pravi da nema nista sa tim,nisu to Ukrajinci nego nesto poput Legije i Skorpiona koji su harali po BiH i Hrvatskoj na strani pobunjenika koje je Srbija podrzavala otkud njima protuzracne rakete i protivtenkovsko orudje i oruzje nego od Rusije.
Ovaj debil mi djeluje kao DODIKOV glasnogovornik. FAŠIZAM Made in RUSIJA.
Srbe i Ruse na Kamčatku!
Kada vi stanete pod maslacak!
????????????????? o ćem ti? Pa nas Bošnjakau Hrvatskoj ima skoro 35000
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa ovako su i balije u BiH zapocele rat...Pocele mucki da ubijaju iz zasede,na kvarno i naravno,Srbi nisu ostali duzni!!!
aaaahahahahahj jesi lud... MARS KUCI STOKO CETNICKA!
Ako me tvoja mama ceka kod kuce idem iz ovih stopa!BALIJO...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa gazite vise tu rusku gamad :)
sta je hercegovac sta si zapjenio danas :)! jel te to nije handrijo kacavnda pa si neurozan ???
hercegovac smiri se ima i drugih popova :) samo nemoj pjeniti po portalu :)haha odi u crkvu neka ti stavi neki savjet u glavu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)