Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo onda... razligu
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
-Lavrov? ...Sumnjam.
Pa i dobro bi bilo da se jos par godina slifujete i uhvatite ritam 21 vijeka pa onda da pozvonite za prijem uz molbu da na taj kurs povedete i nase prekodrinske susjede
Ma mrš u pi6ku ma7erinu.
treba Rusiju izbacit iz svih sportskih desavanja
🌟 Kupujmo domaće! 🌟Kupujmo proizvedeno u BiH! 🌟
@Coin Da da bio sam na Krimu i vidio sam koliko je Ukrajina.
Vijece Europe nije tijelo EU, nego Europe kao kontinenta. Sjediste mu je u Strasbourgu, to je ogromno tijelo, zapravo Vijece Europe, a ne EU, oblikuje pogotovo pravosudne zakone zemalja clanica. Vijece Europe kontrolise kakvo je stanje sa ljudskim pravima u zemlji clanici, jedno od tijela Vijeca Europe je Sud za ljudska prava (Sejdic-Finci), koji se takodjer nalazi u Strasbourgu. Sud za ljudska prava je zapravo sud Vijeca Europe gdje pojedinci tuze drzave.
Stvar je tu vise nego jasna. Krim pripada Ukrajini, invazija se ne prihvata i nema promjena granica, bez obzira na izgovore. Ako zele mjenjati granice, onda nisu Europljani i neka napuste sve europske organizacije, ukljucujuci i sportske.
Naravno, Vijece Europe i da hoce, ne smije to prihvatiti jer bi sami sebe diskvalificirali, prema tome, stvar je tu vise nego jasna. Rusija tu nije mjesto. Ono, imali "malo" teritorije pa im "trebao" Krim?
Pa dobro, ne placaju clanarinu, vrijeme je da dobiju nogu u dupe.
Nece im bijednici sa Balkana placati troskove u Vijecu Europe koje prave. Mozda bi im bilo bolje da idu u kakvu azijsku organizaciju gdje iskreno i pripadaju?
Bijednici sa Balkana u cijim zemljama se tuku po Lidlu zbog piletine, svake godine redovno plate clanarinu u Vijecu Europe, placaju kazne sudu za ljudska prava, samo frajeri iz Rusije to nece. Ko fol naljutili se sto ih je Vijece Europe nalijepilo zato sto su izvrsili invaziju na tudju teritoriju, a samo trazili razlog da zdime iz Vijeca Europe kojem pripada Sud za ljudska prava, tako da mogu bez ikakvih konsekvenci gaziti svojim drzavljanima ljudska prava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)