"Oštar pristup prema Srbima"
0
Lavrov: Rusija se zalaže za zatvaranje ICTY-a
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realisti gube živce. malo deseterce guslaju pa malo prijete malo kude. ne treba biti psihijatar da skontaš o čemu se radi.
Haha,\"kao na primjer Bosnjacima\"... Bosnje,ja bih bio ponosan,i velika Rusija je cula za vas.
realista, hrabro i mudro zboris. hajde budi hrabar na djelima pa na tv izadji, potpisi to i nista se ne sekiraj :P. uh... pardon, ti si samo jos jedan od internet-bojovnika ... glava u oblacima i nogice u blatu. sinko, treba nesto jesti. ispratiti dijete u skolu. omoguciti mu da ga druga djeca ne zezaju jer nema para za iPhone.upitaj ljude od ekonomije za perspektivu toga sto ste \"odvojili\". ali eto realisto... kad vidim takve kao ti, jasno mi je da genocid u srebrenici nije bio djelo pojedinca, nije bio slucajnost. Ocito je da su vasi zlocini, sistemski planirani i sistemski i sistematicno provodjeni. Hvala sto nam javljas vase misljenje. Upravo zbog tog misljenja, mi znamo da ste svi vi obicni zlocinci, osim onih medju vama koji se javno odreknu te vase genocidne politike. Ah da... zasto se ljutite kada vas smatraju za genocidase, a to sto hocete da napravite... genocidnom tvorevinom. To je jednostavno istina.
Daj im ruske pasose, svakako mjenjaju naciju za večeru dok kažeš \'harašo\'.
Odvojili smo se mi od Bosnjaka Gsn.Lavrov,sabili ih u dva-tri potoka, samo nam treba kucnuti povoljan momenat da im magnitudom zbrisemo osmijeh sa usta za sva vremena.
Hvala Gsn Lavrov na tvojoj brizi za Srbe. Ali mi tebi obecavamo u ime danasnje generacije Srba da cemo mi tu nepravdu ispraviti takvom magnitudom da ce se cijeli svijet zacuditi - pa kud puklo da puklo-
koja laz. pa ocito je da su za istu tezinu djela srbi dobijali neuporedivo manje kazne. Biljana Plavsic npr. Erdemovic. Ja kako vidim ovdje je rezon da su Bosnjaci krivi jer nisu napravili djela iste tezine, pa da bi se dobile i iste kazne. Covjece, Srbi su po dokazanom ubistvu dobijali mjesec kazne. samo sto ovdje nema novinara ili politicara koji ce Lavrovu diplomatski reci da prica napamet i bez argumenata.
Naravno da su Rusi protiv Haga jer oni su uvijek podržavali Karadžiće, Mladiće, Šešelje i druge radikale koji su razvaljivali ove države. Oni su razvalili mnoge države, protivili su se svemu onom što je dobro i naravnio da su protiv Haga. Oni podržavaju, odlikuju Dodika, a i njihovi ljudi su učestvovali u agresiji na BiH. I sada su inicitatori otcjepljenja mnogih država, pa tako i glavni stimulatori RS i Dodika da krene stopama razvaljivanja BiH. Trebalo bi ih proglasiti personom non-grata.
Moze lavrob samo kroz nuklearni i raketni stit :D
Nek Rusija pojede jedno veliko vnogo.
Lavrov lako je tebi govoriti sam si rekao da ste morali spriječiti da se u Abhaziji ne desi genocid kao u Srebrenici.