Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sjo nisam ni mislio da to rade iz ljubavi, interes postoji, mada sam isao putem \"nafta, gas-gasovod\", navede ti jos jedan valjan razlog. Mada kad razmislim rusija i njena armija koja je osim pojedinih jedinica u jako losem stanju, samo malo pokazuje misice, ko putin zadnjih dana. Barem i to moze, malo trzat, a mozda za dobru svotu i popusti, drugim rijecima \"proda tu bazu\".
Koliko ja primjećujem, baš kao i u slučaju Kosova i Bosne, tako i u slučaju Sirije, Sergej Lavrov je UVIJEK na strani SKUPOCJENIH političkih mafijaša, često mnogo više nego što mu Moskva nalaže. Ali jedno je sigurno: zapadne zemlje bi trebale djelovati vojno, baš kao i protiv Gadafija, jer pobunjenici koji traže demokratiju, baš kao i u Libiji nemaju naročite šanse na uspjeh.
misliš da pariraju? Slabo, slabo. Kada je mogao pozvan veto protiv \"zabrane letova iznad Libije\", nije ga bilo. Na kraju sve je to isto. A znaš zašto sada \"kao\" brane Siriju, tj. prijete vetom na kakve god sankcije se spomenu, hah pa imaju vojnu luku u Siriji. Nema tu neke ljubavi.
Dejvid Ajk- Oni zele da isprovociraju treci svjetski rat- YouTube
amerika i engleska bice zemlja proleterska
svaka cast rusiji i kini, ne zato sto ih volim, nego sto pariraju americi koja mi je nekad bila draga, a danas vise od fuj.