Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovi dzelati kad pocnu da se ubjedzuje ko je u pravu ta drzava na...ebe.
Lavrov je inace Venecuelac :D
A ha ha...Cuj Lavrov zahtjeva...A, has ha...Uzeli im ameri 95 posto Ukrajina ,ostavili im krim radi kojeg su popili sankcije, bez izgubljkenog covjeka!Smijesni ovi rusi...
Bez rata nema amerike propali bi
O ovome sam pricao, novi sukobi SAD i Rusije na pomolu.
@KraftwerkAgain Nosa aviona hahahah koji krelac ,vjerovatno nisi cuo za podmornicu i nove raketa ,jarane ovo je 2019 nije 1980
Nazalost,novi sirijski scenario na pomolu.
Baš me zanima, zašto je ljudima ok da se Rusija miješa a ne SAD?
Hoćeš da ti ja kažem papak ? - Zato što je Ruija uvijek umješana na poziv aktuelne vlade a ne opzicionog kvinsliškog režima .
Rusija podržava diktatore, ljude koji su zgrabili apsolutnu moć. Nema tu legalnosti neke. Podržavali su i RS tokom rata u BiH.