Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto amerikanci paze gdje ciljaju...
Oni gađaju u centimetar, a rusi u kilometar. 😁
Potpuno svejedno ko u centimetar, a ko u kilometar, kad Arapi postavljaju djecu kao živi štit da bi poslije mogli na TV-u prikazivati slike te ubijene djece govoreći da je to namjerno uradila neprijateljska vojska.
Da opališ raketu u zrak iznas Sirije pogodio bi neki avion, svako govno došlo da ubija sirotinju u Siriji..
Doci ce vrijeme kada ce svako hrliti u Sam......
znači jučerašnji snimci su montaža,i pobijeni civili su glumci,jednostavnije je to prihvatiti nego to da se tu ne zna ko pije a ko plaća
rusi poprašite malo i amere prave se oni ludi puno
AHAHAHAHAH, a podaci govore da su gadjali položaje oslobodilacke vojske a ne isila ...... nije ovima prijetnja isil - nego pobunjenici koji se bore protiv asada i protiv isila ..... a sad ce se kao u vijetnamu, koreji i sl. tuci u rukavicama ameri i rusi ..... ko ce samo strdavati viimo .... gledam u ruskim napadima nastradali i žene i djeca na teritoriji pobunjenika ...
Šta zna Ruska raketica, gdje je Maoča, a gdje je Homs ili Latakija. Nemoj brate Serdžo vamoka, rodjaka ti Borisa i Vladimira, moreš profulat, pa kud ćemo onda?
Alo Sergej brate, Vlasic, Maoca.... Samo opleti!!!
samo naprijed rusi
Rusko Ministarstvo odbrane sada radi ono što cijeli svijet nije uradio u zadnjih 20 godina. Akcija koja vraća slobodu građanima i suverenitet državama koje su teroristi rušili
Nikada se sloboda građanima nije vraćala bombarderima. Samo budala može da ne primjeti da i Ruse i Yenkije interesuje samo nafta, a narod koji se tu zatekao za njih je nebitan. Priča o islamskim teroristima je minorna u odnosu na katoličke i pravoslavne teroriste koji tlače cijelu planetu.
Sloboda koja je uništena bombarderima može se vratiti na isti način - bombardiranjem terorista. A stvaranje nove ideologije koja se naziva Terorizam, je najviše vezana za regije u kojima žive "muslimani". Za takvo stanje stvari krivicu snose i Muslimanski braća koja se nisu ogradila od nametanja takvih ideja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pa brate šta civili rade? Dođe ti isil u mahalu i napravi skladište i kaže mi sad ovdje vladamo. Ti čuješ preko radija da će Rusi bombardovat skladišta i onda vičeš Allahu ekber pet dana nakon najave jer su ti bacili bombu na glavu. Level expert.
Nije do rusa nego do navigacije. Pentium 3 nema update nove kordinate što je ISIL rušio spomenike sad tu nema NIŠTA. pa unosi zabunu. ALI BIĆE TO OK. 😃
uhavizat će oni to... dok se apdejtuje google maps
jes ti čula da Rusi imaju satelit?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a ja se baš ponadao da će ameri pohvaliti ruse ... ccc
sad će putko uzet zasluge i uništit isil, kad čovjek zna