Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ni BIH dokaza da je JNA i Smrdija napadali BIH, bemti belosvijetsku pravdu koja je uvijek na strani jaceg...
.....".Komentarišući Obamin govor o stanju unije, Lavrov je rekao da on pokazuje da Vašington želi da dominira svijetom i da svi prihvate superiornost SAD." sramota je da ruski ministar ne zna da amerikanci već godinama dominiraju svijetom, ponaša se kao domaći političari "more bit bidne, more bit ne bidne" a niko ih ne šljivi:)) ako nisu ruska vojska u Ukraini, onda mora da je vojska Lihtenštajna koja sprema i invaziju na rusiju.
Vec vidjeno sa bivsom YU...
Kako? Fino, izmedju nas iz bivse YU i Rusije je velika razlika. Mi im u tom periodu ni do koljena nismo bili i bolilo ih dupe sta drugi reci ako prikazu kretanje jedinica bivse JNA . Kod Ruja je vec malo drugacije....
Na njih i ja mislim ;) SA Rujama se malo drugacije ophode nego sa "nama"
jaoo kao da smo svi pali sa kruške