Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji klaun koji treba nazad u skolu... Bogme nazad u skolu SAD nisu ni postojale prije 500 godina a njihova dominacija svijetom je pocela tek nakon drugog svjetskog rata.
E baš je ovaj lik da nekog ismijava, u Rusiji med i mlijeko zahvaljujući ovim ekstremima na vlasti!
Da je tvoju rusiju samo 10 godina dati njemackom narodu da upravlja, vidio bi ekonomije u porastu. A vi ste stvorili samo oligarhiju gdje udobno zivi nekih 5 miliona a ostali puka bjeda i sirotinja koja nema ni dobri gaca na sebi. Na prostoru bivse juge ste svojim uticajem preko srba i hrvata napravili deponiju koruptiranog smeca.
Mozemo se sa njim slagati ili ne, ali ovo je istina: "...Oni se oslanjaju na svoje gospodare, nisu svjesni da njihov gospodar misli samo na sebe". Nasi Trojkasi bi se trebali zamisliti kod ove recenice.
Konjoglavi nacista
da pokazu malo vise balansirani pristup prema Bivsoj Jugoslaviji , Bosnjaci bi se davno okrenuli Rusiji
Svako moze da zivi gdje hoce ja pricam gdje mi pripadamo po pitanju nase dughovnosti i naravno nemozemo podrzavati zapadno tlacenje citavog svijeta pogotovo islamskog svijeta mi smo napravedni strani svijet aislamskog svijeta a vi hrvati logicno je sto ste katolici da podrzavate ameriku i njemacku, ali nemojte se ljutiti sto mi podrzavamo islamski svijet na isti nacin kako se mi ne ljutimo sto vi podrzavate njemacku vec smatramo da je to prirordno jer ste katolici
prema tome Bosnjaci su vrlo bitan faktor na balkanu odlucujuci u 2 drzave u BIH imaju preko 50% , a u CG gjde je pro srpski i pro crngoorski faktor jednako jak na oko 40% CG odlujcu Bosnjaci saa oko 15% stanonistva hoceli prevagnuti nadpolovcno na stranu natoa ili istoka