Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skočiš u kavez s lavovima da im ukradeš mladunčad ??? To je ravno tome da staviš glavu u topovsku cijev prilikom ispaljenja projektila da vidiš šta ima unutra.
Ovo je najprostiji primjer prirodne selekcije. Lavovi spasili mladunče, najeli se uz to, a biotop ima jednu budalu manje.
Svaka cast lavovima!
Krade lavu i lavici mladunče, šta je mislio da su na Facebook haha
E nece nikad vise...
E neka su.Smeće ljudsko.
Volio bi da sam mogao biti tu da mu se smijem dok ga dave. Dosta sto su ih istrijebili u prirodi, sad divljaci uskacu i u zoo vrtove. Bilo kako bilo, happy ending.
Ne ulazi u borbu sa lavovima ako nisi jedan od njih
Nahranio ih. Kakva budala moraš bit da skočiš u kavez s lavovima
Bravo za lavove!
Kralj džungle
Zasluženo!
odlicno nek ima neko gluplji od sda botova
Sto se klint pronasao i uvrijedio. Uša botine svih partija crknite gmizavci
Lavovi dobili besplatan obrok, super.
Halal im bilo
Neka su....