Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ja Taman planiro ici na Havaje,sta cu sad u pm
Ovo je Allahova lava i ovo him Allah šalje lavu da ih uništi zbog bikinija na plaži i što him žene voze auta i same u bihkinijima šetaju na ulicama Havaja.
Teci Savo, Drino, Uno, Bosno teci !
Ovako će Kiseljak da gori ako zaratimo opet.
@praznaprica Surađivali cijeli rat sa četaljima, granatirali Sarajevo iz Kiseljaka, počinili mnogo zločina nad časnom Armijom BiH. Bošnjaci su naučili lekciju iz ovog rata, u ratu između Bošnjaka i Srba, napast ćemo prvo Hrvate.
Prirodan proces, sta odmah svi Boga krivite, jeste od Boga, ali dajte malo bez panike, treba iscitati stranu literaturu sta su vulkani.
Kada Trebević eruptira Titovom.će teći lova ....Baketova.
nacionalim koji tece svim porama Bosne satire svaki oblik normalnog zivota. lava ce se ohladiti, kuce napraviti, ali nacionalna mrznja u Bosni je vjecna
Mi smo tri različite vjere ali isti narod svi ćemo sjesti zajedno piti jesti i veseliti se ali zbog onog tria u vrhu jebemo jedni drugima mater i pljujemo ako sam nešto krivo napisala ispravite me. Bosna je država bez obzira na vjersku pripadnost svaki će ti otvoriti vrata dati piti i jesti - to nema više nigdje u svijetu
Lava napreduje premanaprijed--hehheeeheehhe
Kada Raj postane Pakao.
@MislimNaTebe To si ovo gledao https://www.youtube.com/watch?v=zbn69qVA9D0 Ni meni nema smisla za vulkane da su fake.