Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHA: costa ricu okruzuju panama, nikaragva, gvatemala, el salvador i honduras pogotovo \"gvatemala, el salvador i honduras\"
jel se ono od Chinchille prave bunde?
ono sto se presucuje jeste da su gospoja Laura kao i njen prethodnik nista vise do obicni \'banana republika\' POLTRONI sad-a. pametnom je dovoljan jedan pogled na mapu - costa ricu okruzuju panama, nikaragva, gvatemala, el salvador i honduras. u svim tim zemljama zadnjih 100tinjag godina sad oblaci i razvedruje kako im volja. gospoja laura ce, parafraziram, nastaviti politiku privlacenja \'stranih ulaganja\' i \'slobodne trgovine\' - citaj poklanjanje nacionalnih sesursa. p.s. 80-ih godina na kongresnim saslusanjima povodom Iran Kontra afere(prodaja oruzja iranu preko izraela a novac preusmjeravan u odrede smrti u banana republikama) malo je falilo da se razotkrije trgovina kokainom iz costa rike u sad i to CIA-inim carter letovima koji ne podlijezu carinskoj kontroli). toliko o \'demokratiji\' i \'veselju\' u costa riki
Dajte je Harisu Silajdžiću.
Kad bi kod nas moglo proci ovako veselo..