Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogati su oni djecom. Peru sa 30-tak mil stanovnika ostao bez 170.000. Učenika. Na brdovitom Balkanu sa 20-tak miliona možda oko milion i nešto u statusu učenika. Za 10 god upola manje. Al bitno je okolčat torove, to što će zjapit prazni nekom drugom prilikom.
pametna dieca a ne ko ovi nasi pohadjaju kvaziustanove
ma šace vam skola ite cuvat ovce ikrave ja tako evo 60 godina i glasam za sda i evo masala 500 moroko svak imjesec imase mozese, djeca po bingi rade za 500 isto ma sve ravno do mora.
Ako znaju citat, pisat, sabirat i oduzimat.. Ne treba im vise od drzavnog obrazovanja 😃
I kod nas djeca isto ne idu u skolu 2 godine.
Tamo je obrazovanje grijeh. Citam u Meksiku narko karteli nikad vise obrazovanih politicara nisu ubili. Sve zato sto su mislili da ce nesto promijeniti na bolje.
Ujede me komarac