Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Dodik: Drago mi je što novi komesar dolazi iz Mađarske, oni imaju bolji senzibilitet za Balkan archi_a 11.9.2019. u 12:51 Kome ti, šabane, daš podršku, taj je ubrzo ili smijenjen ili uhapšen ili izbačen!!!! ;)" Vlaaaahahahhaahahaaa
Dodik je bio očaran madjarima jer su sada oni glavni fasisti u Evropi , sjećam se madjara prije rata , bio sam tamo 80 tih , bijeda iz komunizma najela se malo sa evropskog kazana i sada odjednom fasisti mrze strance i muslimane a oni bagra prve klase
Možu se ovi iz EU igrati koliko hoće, ali kad za ovo čuje Vučić.....he. he.
U BOSNI kad se desi taj sukob interesa tek moze da se politikom bavi...hehehe bavuuu
Na kraju ce to biti Dubravka.
A taman mu se Dodik bio obradovo
Dodo na aparatima
Stvarno je simptomatično kako svi ovi desničari i mrzitelji svega i svačega uvijek imaju problema sa zakonom. Evo i ovaj Tročanji pade na sukobu interesa. Baš su svi odreda umiješani u neke afere, probleme, nikad ništa normalno. Ja bih zakonom zabranio desničarima da se kandiduju.
Nije samo to, doticni ima razlicitih afera, izmedju kojih pronevjere, proganjanje "lijevih" Madjara i racune u stranim bankama!
E nek samo nije on.
bas mi je zao sto nije imenan jer nista nije bolji od prerbodnih ljigavaca tipawigihahn i sl... niti ce biti bolji slovenac i ako bude bice jos gore, pa eto primjerainzka mislili ljudi bice zestok a njega nema ni na mapi .. da je malo bio aktivan mi bi bili u EU do sada.. a Nato da ne pricam..
Madjari se samo provaljuju od one reporterke koja je saplitala nogu izbjeglicama, da gradnje žičane ograde. Lafo Trumf ih podržava, a vamo EU ih kritikuje. Sad bi kao šatro opet da suradjuju sa Putinom.
Sta li ce napisati za onu HDZ profesoricu u osnovnoj skoli sto je za par godina postala multimilioner
E, ovdje ce Dok.rac biti razocaran.
eh da je bio stručnjak za upaljače prošao bi, ovako ...