Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi palestinci…nemojte se buniti sto smo vam genocidom i etnickim ciscenjem oteli 80% drzave. Hajmo da zivimo ko ljudi. Bilo pa proslo.
nude jedinstven izrael s entitetom palestinom i distriktom jerusalemom
Palestince ne ubija samo Izrael,najvise Amerikanci,sve je to njihovo zlo,ali licemjerno to rade.
Ubijate DJECU , rušite njihove DOMOVE, uzimate im sve i vama da se vjeruje. Nikoga nije briga za djecu Palestine koju UB8JATE svaki božiji dan! Sram neka vas bude!
Đe onaj Natanjahu on je znao bolje lagati
U zivotu uvjek postoji dvostruki,trostruki,visestruki standardi....
Ne trebaš se obraćati Gazi nego Palestini.
Zamisli sada EU preseli milion ovih migranata na teritotiru Izraela i kazu hajde evo vam ovdje sada malo zivite, evo vam i drzavica. Moze al malo tumorov.