Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD SI U PAKLU UMJESTO NA PSIHIJATRIJI BOGALJU JEDAN
A HOCE LI KO IZRADITI PROFIL AMERICKIH MONSTRUMA STO SU POBILI DJECU PO AFGANISTANU, IRAKU, PALESTINI, VIJETNAMU ITD? HOCE LI NAS TO KAD OVOLIKO PROGANJATI PO MEDIJIMA? ILI SU ONI HEROJI?
pa pricaju o njemu, da ljudima pune glavu o tom dogadjaju da bi skrenuli paznju o stanju sa svojih ratista. POGAN JEDNA
\"teško je sijediti mirno u klupi dok ti netko nameće vlastitu verziju stvarnosti i svjeta kroz indoktrinaciju tzv. \'obrazovanje\'\". AJOJ, javio se bosanac!
Ne dajte se zavarati. Ovo masovno ubojstvo je vjerovatno nastalo pod utjecajem droga koje se daju djeci u Američkim školama ako su \"nemirna\", što je sasvim normalno jer je teško sijediti mirno u klupi dok ti netko nameće vlastitu verziju stvarnosti i svjeta kroz indoktrinaciju tzv. \"obrazovanje\". Također, ovakva i slična masovna ubojstva će se iskoristit kao paravan za oduzimanje naoružanja Američkome narodu jer će se on uskoro masovno pobuniti i za njihove vlastodržce nije poželjno da pružaju nikakav otpor vlastitim oružjem. Pogledajte kako je samo bez trunke srama Obama lažirao plač neki dan.
za ovakve slučaje i jesu krivi nesposobni roditelji...i koji ne vole svoju djecu..kako kaže edo ..majjjka:MAMA KAD NE VOLI DIJETE DJECCA NARASTU PA PRIJETE..ŽAO MI JE DJECE KOJA IMAJU NEODGOVORNE RODITELJE,,JER NIJE ZA SVAKOG DIJETE...A NI PORODICA...NEKE ŽENE SU ROĐENE SAMO DA BUDU KU..R...V.E...
Steta sto je rano karijeru zavrsio, dobro je krenuo
HEBO TI SVOJU MAMU BOLESNU GORI U PAKLU MONSTRUME
Sad ce sve biti samo nece biti ubica, sad ce sve izgovore naci, a siguran sam da je imao ime, samo ime arapsko, muslimansko, bio bi terorista, porodicu bi mu bila ugrozena i jos svasta nesta... Ovako ce to biti samo milion izgovora i prica kako je bio psihopata, kako je majka kriva zbog toga sto ga je htjela poslati na psihijatriju itd.... strasan je ovaj svijet, pogotovo amerika...
Bitno je da ga je vodila cesto na streljanu da se steli na poluautomatskim puskicama visokih kalibara
MESSI JE BOG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pogledajte ovu djecu prelijepu,pa kako moze neko ovo uraditi.dabogda gorio u paklu bolesnice jedan,sve ti jbm..
bolesni americki narod
Je.bo majku, i kod nas u bosni je to normalno, barem kod mene :D Jesam li sjeo za kompjuter da udem malo na fejs, raspucam koju lola ili csa, ODMA stara na vrata i kaze : \" GASI TOO , OPSJEDNUT SI S TIM, VODICU JA TEBE PSUHIJIATRU \" !!! Ali fakat, jos nisam nesto opsjednut s tim XD :DD
Na primjer NATO i Amerikanci su u Srbiji ubili one ljude u Surdulici, Nišu, Novom Sadu itd... u samoodbrani. Bili su napadnuti. Amerikanci su branili svoju domovinu, svoju rodnu grudu. Pali su za slobodu svoje zemlje Amerike koju je ugrozila Srbija. Neka im je vječna slava.
sva sreca da opovrgnuo sumnje svoje majke ovim postupkom.