Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpis!
U Haagu je! To samo tražili. I sta još hoćemo? Joj što ne mogu ovih naših Bošnjačkih \"na erende kora\"! I bas bih procitao te njegove pjesme.
Ko je odgovarao za objavljivanje knjige \"Mein kampf\"?! Mozda su pjesme stvarno dobre?!
\'\'Osvetili smo se Turcima za Bunu protiv dahija. Srpskom narodu poklanjamo Srebrenicu......\'\' MENŠČINI DA IPAK IMA KOLEKTIVNE KRIVICE ČAK I KADA JE VREMENSKI I GENERACIJSKI TA KRIVICA DALEKO!
Popisam se na pomenute ministre i zemlje kojima su oni ministri. Vlah je pasce uvijek bio...da i bez casti....obraz ko cmar..
Dabogda smrtovnice vlastite djece objavili.
nisu mi jasni ovi slovački \"umjetnički\" pokušaji. citiraću stihove, ovog pjesnika: \"Đuko, Đukane, idemo u gradove, da koljemo gadove...\" ... To su stihvi predratnog Radovana Karadžića. Ako će ovaj umjetnički pokušaj da kolje po slovačkim gradovima,izvolite, i uberite ga.
Trebo vas je Njemac sve pobit!!!
DA NIJE ŽALOSNO BILO BI SMIJEŠNO.
Visoke umjetnicke kvalitete hahahahah
gade mi se ovakvi novinari koji bi sve uradili samo da se cuje za njih...
Kome vi farbate jaja a karadzicu bi i guzice dali