Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametnom sve jasno :)
generatori svih svjetskih DOBARA su arapsko energetski potencijali
Zapadne zemlje, koje ne žele biti uvučene u sukobe i u trećoj muslimanskoj zemlji, nakon umiješanosti u ratove u Iraku i u Afganistanu, nisu bile voljne oružjem opskrbiti libijske pobunjenike.----pa to rade preko svojih marionetskih vlada i rezima u lafo islamskim zemljama i tako jos vise zavadjaju glupe libijce.
Saudija, Jordan, Iran...jel neko ima šta dodati...ili možda oduzeti?
Nova era je blizu vjerujte......
Daje im K.U.R.C.I.N.U.. Vratit ce to libijski narod stostruko, isto kao sto vracaju i jugoslovenski narodi...Ali neka: TRAZILI STE-IMATE GA...
koji je ovo lavor. pa i Kuvajt i Katar su Britanske kolonije
Gadno u Libiji !
http://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel#p/u/8/qPcBvhpLM7w
kako da ne amerika pomjera konce na lutki....