Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je kriv za stanje u tim državama danas? Prvo zapadnajčki kolonijalizam pa onda neokolonijalizam. Istina, Afganistan su prvo uništavali cijelu deceniju Rusi.
Afganistan je 70 ih izgledo kao bivša Yuga,kad su vjerski kozogrebi preuzeli vlast shebali su sve
@pupak I onda došli komunisti Rusi da im uvode demokratiju. :))) Kao što Ameri uvedoše u Iraku, Libiji, Egiptu. Siriji.... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sabestianova islamofobija je u fazi groznice. Samo priča o džamijama i migrantima. Rješavaj čovječe bijelu kugu.
Htjeli ste afriku/aziju i njeno bogatstvo za sebe dobili ste njihove stanovnike kod sebe. Fuck europe and its culuturocid
Sve je do kurca !
nazovi to kako ti GA je babo zvao "KONCENTRACIONI LOGOR"
Шта је с овим Курцем?
Moze centar kod tvoje stare
Da li sam ja onda legalni migranat ako predocim svu papirologiju i moj slucaj dolaska u neku drzavu?*
Fick dich Kurz!
Du Hund
Du Hund
Moze centar kod tvoje stare
Formirat ces quratz van tvoje zemlje, odhebaus!
Gospodine Kurcu jel to hoces da kazes da ih sve treba vratit u BiH jer naša država nije u EU? Neka njih kod vas, ionako vas je uhvatila bijela kuga
Medju vecim ponizenjima ljudskog roda je, da na osnovu porijekla imas ogranicenu mogucnost kretanja po zemlji ... 😢
Ma nemoj, cuj van EU. Koji li si ti fasisticki podlac
Ovaj kurcen svircen bi migrante sve U Bosnu i okolne drzave smjestio?!!!Joj bas ti odgovara to prezime ide ti uz facu!!!!
i ovaj svira Racku....
Ne samo Kurz nego i svaki onaj koji zeli opstanak svoje zemlje kao EU su potpuno u pravu ako se suprodstavlja najezdi migranata koji nisu nikakav fenomen nego neciji dugorocni projekat izmjene postojece kulturne i etnicke slike naroda EU kao i destabilizacije EU.