Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako to radi prava drzava, a kod nas ce politicari rapustit stanovnistvo, djeca ce nam se zvati, Alex, Gerhard i AnnaLena.
@JahacMagle2019 A sta ce sad Dodik napraviti,napasti Inzka i traziti opoziv a ovaj zabrinut
@Rikverc Zemlja u kojoj žive Srbi...ebeš tu zemlju.To nije nikakva zemlja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodikov jaran Strahe zglajzo, morace Mile da vise obrati paznju na Herr Kurz-a!
Otkrivate iskrene Allahove ropkinje koje su se Gospodara radi pokrile i čuvaju svoju porodicu i svoju ženskost od harama, pa zar očekujete da vas Uzvišeni ne otkrije i na dunjaluku i na ahiretu...?
"Svaka država koja ima više od 10% Srba nemože normalno funkcionirati. To zna svako." - Fbih ima taj kapacitet ali niko neće državu od nje
Isto i kod nas ovako.
Kurtza i vlade uff!
Eh, kad ćemo mi ovako nešto dočekati? Možda naši unuci. Nama je sad potrebna građanska revolucija po uzoru na francusku iz 1789. godine. Samo jednoj UNIS-ovoj tvornici naložiš da štanca giljotine i OŽEŽI!
kostace evropu podrzavanje nasisticko velikosrpskih politicara i njihovih zlodjela
Sad je u Austriji sve na Kurcu!
Sta kaze Kurzota😂😂😂
ooojjj komsije srbi pa niko vas ne voli... jedino nama niste mrski.
To su gospoda, a ne ko ovi naši Radončić srtpa svjefoka u auto vazi mu obećava, sud ga oslobofi, Bakir pozove u vlast, ovaj prihvati.
Hapsi Fašiste..
Dzaba vlasi pare bacali
Vidi ti ovih kriticara ovdje odmah hvale "bolji narod", a ne kontaju da ovim Kurz hoce da sroza/da se rijesi koalicionog partnera koji je u zadnje vrijeme napadao svega i svasta, od javnog servisa do manjina. Informisite se.
A možda je sve ovo finta, u smislu da su prvo navukli para od dodika, rusa i sličnih, a onda izmisliš razlog da se povučeš i da te nema više.... dvadesetak miliona mazneš i ćao iz politike!
ako bude istina ono o Kurzovim orgijama 😲 - morat ce i on dati ostavku