Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e vidi Kurza sto se zalizao, rodila ga tetka Helga iz Klagenfurta :)
@Herodot ... ne, ne, Mojca je strina, nemoj miješati jabuke i kruške ;)
Nije im bilo loše i bez EU. Klempo moj, EU je samo atraktivna propalim banana državama poput ovih Balkanskih izdrkotina. Ko god ima imalo ponosa i razuma bježi iz EU.
.......za to svi bježe iz eu u pakistan i rusiju.......kolone na granicama......čeka se satima...
@Conte 03 Pa ne bježe jer su pakistan i rusija pune ljudi ko šibica. A EU doživljava demografski kolaps
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
po svemu sudeći jaro da i ova dosad otvorena poglavlja moreš komotno zatvorit...
jedan obican popisanko.... nema on pojma u sta se uvalio...
vidi kurca jest se nadigo
Kurzu Turchine, napushi se kurzine
hajde p**** pokrij se tim usima i vrati mi onaj cup zlata sto su mi ga austrijanci odnjijeli 1900 lahko ti se k****** sa mojim cupom bagro prlackaska...to sto si od tog zlata napravio kucu ulozio u dionice bmwa i kupio kravatu ne mijenja stvar da si lopovcina bjelosvjetska..
Tamo negdje napisah: idite i pomozite Bugarskoj i Rumuniji da makara malo prividdno dođu do toga dokle je došla Turska.. Njih ste primili da ne bi opet Rusi ih poklopili, i sada ste na Crnom moru i kontrolišete sve.. kavka EU i uslovi, Bugari i rumunji su gori od BiH 200%
Druže garantujem ti da Bugarska, Rumunija pa i neke druge zemlje kojima smo se smijali prije 20tak god. tipa Albanija, imaju bolje državno uređenje i bolji životni standard nego Bosna.. Ne mnogo doduše, ali su ispred nas.
@morski_pas dabogda.. ato se tice i drzavnog uređenja i svega, Ruminija i Bugarsak su uletile da ih ne bi Rusi pod svoje..kada gledas ipak i te dvije drzave imaju preko 30 miliona stanovnika, pa idealno mejsto za recimo prodati neprodati Heineken u Portugalu kojem istice rok trajanja, pa od 30 miliona ima za pelene najmanje 10 miliona, pa ... kontas.. a vidis kroz te puteve, gradove... kao da si dosao krajem 80 tih.. ne vjerujem da su ispunili ijedan uslov, ijedan ovo je sve politika..
Kurchina gradi svoj image na osnovu smijesnih prijetnji Turskoj
..Kurzu sviraš............ Kurz :))
Poceo mali da se kurci
....nemereš ti bolan kurza preveslat'.......pametno je to !!!
Otvorite vi poglavlja sa divljacima iz Srbije predvodjene ludakom i psihopatom Vucicem, koji 20 godina poslije rata ne zele da priznaju cinjenice, po cijim dvoristima dan danas iskopavaju Hrvate, Bosnjake i Albance. S njima vi pregovarajte jer ni Evropa nije puno bolja od njih...