Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J*bi me ako ih je i 30% pravih izbjeglica. Ja se sjecam kad smo mi bili u istoj situaciji slali smo svoje porodice, zenu i djecu vani da budu na sigurnom, a ovdje hrpa mladih muskaraca gazila sve pred sobom ne postujuci nista, nikakav zakon da bi se dokopali neke socijale i sto je najgore prolazi im.
Mladi mušlarci se šalju u inostranstvo jer su najsposobniji snaći se brzo u novoj okolini i možda čak biti u stanju slati novac rodbini. Ako imaš tri četri sina, ostaviš na jednom kuću drugog z hodžu a ostale trbuhom za kruhom. Tako ti je to u propalim zemljma u kojima korporacije bezobzirno eksploatišu resurse.
@RAMMSTEIN Vidi se da si pravi heroj, napustio bi zenu, djecu, sestru, majku i ostavio ih u ratnom podrucju, svaka cast da su svi poput tebe gdje bi danas bili!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Konacno bistar zapadnoevropski politicar. I treba ih sve vratiti kuci.
obecanja.
misli li gospodin Kurtz na zene,djecu Ili starije,I tome svaka cast. Ili misli na sve vojno obavezne kukavice sto su bjezale.😊
Тако је! И ткз. бошњацима, реповима отоманске окупације, треба помоћи у њиховој матичној Анадолији. Доста су били у Европи, на коју си никада нису навикли и коју мрзе и не признају.
pomozite tako što ćete napustiti njihove države, kopilladi licemjerna sve ce vam se o glavu obiti
Dacu sinu ime po njemu jer mu je svaka na mijestu
Prestanite 'uvoditi' demokratiju okupacijom njihovih zemalja, tako ćete im pomoći!
eto Njemacka i Austrija ide i ratuje u Iraku i Siriji? sta si ti gledo po you tubu pa da tako mislis... i BiH je dio Zapada.. pa jesmo li mi krivi za ratove u Istoku... Austrija, Njemacka, Svedska, Madzarska ne prestavljuje ambicije USA, Francusku i UK:
Uskoro u Austriji nece biti nijednppg Austrijanca , od sudbine se KUrco ne moze pobjeci
treba vam uvest sankcıje nanaftu ı blokırat vas trgovınskı ı zabranıt vam dolazak umuslımanske zemlje
Ako deportuju srbe bice dovoljno da se ociste od stranaca
Kurcino kako da im pomognete kad im je zapad unistio sve sto se moze unistiti
Fasista Ku rc i njegov kucni ljubimac ki ta :)
Novogodišnji koncert Bečke Filharmonije se sad zove Sviranje Kurzu
Sad će nama Austrija plaćat da se ne doseljavamo kod njih. I to je pošteno.
Ku rci na mu u prezimenu a ista mu je i u ustima. Kreten glupi nikad da nauce. Sad nek se malo po je bu sa kinezima pa da imamo i te izbjeglice il indijce.
Da mi jednom proc rukom ovomi kurzu po medjunozju,pa onda nek me trehne koji hoce infarkt!
hahahah to pipune
moglo bi samo da nije.