Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorizam uvijek donosi samo štetu onima koji ga koriste. Svi teroristi su u službi kreatora novog svjetskog poretka, kaosom do reda, ali reda u kome će oni vladati. Ko hoće da vidi - taj vidi, ko neće on je već izmanipuliran.
PODRSKA KURDSKIM SINOVIMA U STVARANJU DRZAVE I BORBI PROTIV ZLOCINACA SUNITSKIH
FREE KURDISTAN
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kurdi su izabrali pogrešan put do države, autonomije ili šta već hoće. Turci će ih gaziti zbog ovakvih stvari makar smak svijeta bio.
@pensa +++ Upravo tako,slazem se.Zakomplicirali su kurdi svoju borbu za sta vec,autonomiju,drzavu.... Nejse,Turska im nikad nece zaboraviti ovo,a i u ocima svijeta su se poistovijetili sa ostalim teroristickim organizacijama.Turska je ipak respektabilna sila i drzava koja moze itekako da napravi problema onome ko njoj radi o glavi.Kurdi su razbacani po bijelom svijetu i nemaju svoju konkretnu bazu iz koje ce se boriti.Mogu jos decenijama ovako ujedati,ali drzava se ne dobija na ovaj nacin.
gdje je sada evropa da zali danima za zrtvama terorizma ? da smo svi mi turska i sl ? ili su arsini ipak malo drugaciji kad su muslimanski zivoti u pitanju...
NAPRIJED SOKOLOVI
Smrt teroristima!!!!
poluporušeni gradovi u mjestima gdje kurdi žive govore puno
Mozda bi turski prijatelji umjesto osvete, mogli razmisliti o davanju nekih prava Kurdima, kojih u Turskoj ima preko 12 miliona. Neko pravo jezik, pravo na obrazovanje na maternjem jeziku, mozda i neku ploticku autonomiju? Ili ce nastaviti ovim putem negiranja postojanja Kurda, koji ce na kraju vjetovatno zavrsiti krvavim ratom?
PITANJE ZASTO BOSNJACI MORAJU MIJENJATI PREZIME U TURSKOJ I ZASTO SOBZIROM DA IH IMA PREKO MILION NISU KONSTUTATIVNI NAROD¨?
sve su to tvoje zasluge Diktatore ......bice sve gore i gore , sve dok si ti na vlasti tvojoj smrti se mnogi vesele , povedi i brata Putina
Eh sad ce Kurdi da fasuju samo tako...Turskoj je ovo doslo taman da ih napadnu frontalno i temeljito. Poslije ovih napada ni svijet nece braniti Turskoj da pokrene ogromnu vojnu akciju.Ne nazire se kraj ovome ratu koji vec izlazi izvan granica Sirije i najveca je prijetnja upravo Evropi.
kurdi su gov..na
Meni su Kurdi bas cool. :)
Prije kurdske kukavice
Daš Kurdima državu i u Turskoj autonomiju i nema više bombaša u Istambulu, Ankari ... Zar rješenje nije jednostavno ...
ono sto je terorista Erdogan posejao, na zalost, zanje obican narod
@predsednikMileDodik dobili ste novo vreme kod psihijatra: ponedjeljak 10:00 VMA
@predsjednik pravis se pametan a to ti uopste ne prilici..nije to za tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa turci tamane obične kurde u njihovim gradovima svaki dan, samo što je nama to postalo uobičajeno, ovi kada im malo vrate odmah im se treba osvetiti? Jedini terorist je Erdogan!