Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švedska štiti kurdske teroriste
Švedska je dala dom i život muslimanima Kurdima. Erdoan je pobio više muslimana nego Izrael u Palestini.
Kurdski teroristi su pobijedili Isis swktu od koje je Tyrska kupovala naftu. Ko je tu onda terorista? Turska je uz to i genocidna tvorevina.
Švedska je država u kojoj se moraju poštovati odluke ustavnog suda i nema izručenja nikakvog jer je sud rekao NE nije to BiH da se sa ustavnim sudom zajebava ko god stigne.
Logičnije je da je Švedska u NATOu nego Turska... Turska ne da baš nikakva prava Kurdima,zato se i bune...
Svedska je upropastila svoju buducnost I vlastitu naciju primajuci Arape I Kurde u svoju zemlju. Jedna od najboljih zemalja sa socijalnom sigurnośću je trenutno u teskoj situaciji. Kriminal, droga, ulicne bande, pljacke, itd..
Svedi primili kurde jos da im daju drzavu.
Tursku izbaciti iz NATO, jer su kancer te organizacije a islamistu Erdogana objesiti za muda, a ne za noge.
Hejteru moj mali, ti si malo neobrazovan pa ne znaš da se niko ne može izbaciti iz NATO saveza. Jedan od osnivača NATO saveza je Turska koja je u istom preko 70 godina i čuva Evropu svih tih 70 godina. Prvo se malo se edukuj pa onda dođi ovdje i dijeli svoje komentare.
pa ne bi im ni ja dao.... cuj oces od mene uslugu a kenjas mi po glavi......
Mi kao hoćemo u NATO, a oni nam kao ne daju
Koliko dugo Turska ceka vase odobrenje za EU? ...
CUDNA JADA OD STOCKHOLMA GRADA (kad ga Turska u NATO uvodi)
ma ne daj im erdogane ne daju ni oni tebi
Kada bi svakoj skupini dao drzavu koja to trazi.. sutra bi samo se poduplao broj podnositelja zahtjeva.. tako svijet ne napreduje
erdoanski ljubitelji su skraceni mozgom, mazga bolje razmislja. lp botovima
Oni kao hoće u NATO, a oni im kao ne daju
Dobro je, sreća nisu Bakira
Ovi papci mrzitelji Erdoana moraju prvo malo da prikupe vise informacija o Kurdima, da razviju kriticko razmisljanje, da se obrazuju pa da shvate sta znaci zastititi svoj narod kao sto radi Erdoan
Izgleda da Turska nije čula za slobodu govora. Pa nije Švedska vlada objesila lutku
Nije ti to Bosna ni Komsic pa da ga mozete vjesati kada hocete ,kurdi su u pitanju .....to je opasna mraka